Is Veel Slapen Gezond ☑️ 6 OPZIENBARENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Is Veel Slapen Gezond:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Is Veel Slapen Gezond

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Is Veel Slapen Gezond: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Is Veel Slapen Gezond

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Is Veel Slapen Gezond

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Is Veel Slapen Gezond Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om het dekentje om te schoonmaken, is het deken te zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 maten beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook de kosten vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad van het bedden worden gereguleerd. Het machine moet naast de slaapplek om te worden neergezet plus mag via 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bevinden de energiecellen geen standaardmatig ingesloten. Het kostprijs van de tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende bedden. Wij focussen in de 2 populairste bedden: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden bedden kennen een omvang van 25 cm. De O2 heeft ’n middelmatig tot stevig eigenschap, hetgeen prima aansluit bij zij en ook rugzijde slapers.

Het hybride schijnt net iets steviger. De belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal matrassen is het feit dat op het hybrid één pocketvering laag is geïntegreerd.
Het minste maat van het Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens de grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed starten het tarieven van 899 t/m €2.039. Gelijkend op je kunt zien, lopen het prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Is Veel Slapen Gezond

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Wie last ervaart door drukplekken (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals als alle materialen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterk punten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een erg dampig weer verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Original) is gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een krachtige stank kun ervaren?

Ja, wanneer je recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat datgene heel normaal. De stank ligt onschadelijk en indien jij hetzij matras 72 uurtjes toelaat ventileren, verdwijnt dat geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan voor het doel baby op om rusten. Derhalve maakt u geen enkele zorgen aangaande deze stank afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Is Veel Slapen Gezond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️