Is Een Emma Matras Warm ➡️ 8 VERBORGEN FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Is Een Emma Matras Warm:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Is Een Emma Matras Warm

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Is Een Emma Matras Warm: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Is Een Emma Matras Warm

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Is Een Emma Matras Warm

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Is Een Emma Matras Warm Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, is de deken te zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook het kostprijs begint op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kan het temperatuur vanuit het bedje worden geregeld. De apparaat dient naast de het bed te worden opgesteld plus mag door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Hiervan bevinden het energiecellen niet echt standaardmatig ingesloten. Het kosten vanaf het temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal diverse bedden. We concentreren in op het twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden bedden kennen ’n omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent ’n gemiddeld naar stevig aard, hetgeen prima aansluit bij kant en rugslapers.

De hybride is net enigszins harder. De grote verschil tussendoor het 2 materassen blijkt dat bij de hybrid ’n pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
De kleinste afmeting vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en tevens het grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan het tarieven vanuit 899 euro tot €2.039. Net als u mag aanschouwen, gaan het kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Is Een Emma Matras Warm

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie pijn ervaart door drukpunten (meestal indien een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het teveel massa draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij mensen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en vulling?

Net als ieder grondstoffen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen sterke kanten. Vulling werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat steviger en bieden daardoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig klimaat verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag is aangepast om om een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) is beschouwd.

Klopt het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige lucht mag hebben?

Ja, wanneer uw verse Emma-bed een lucht ervaart, is dat zeer gebruikelijk. Die geur staat onbedreigend en indien jij het matras twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdampt die stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op laten rusten. Daarom maakt u niet zorgen aangaande het geur van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Is Een Emma Matras Warm

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️