Is 4 Uur Slaap Genoeg ✔️ 14 LUCRATIEVE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Is 4 Uur Slaap Genoeg:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten te koop. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Is 4 Uur Slaap Genoeg

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Is 4 Uur Slaap Genoeg: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Is 4 Uur Slaap Genoeg

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Is 4 Uur Slaap Genoeg

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Is 4 Uur Slaap Genoeg Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de deken om te wassen, is de dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er zijn twee maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en het kostprijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kunnen de warmtegraad van de bedden zijn beheerd. De machine dient naast de de slaapplek te zijn geplaatst plus kan via 1 afstandbediening zijn aangepast. Van dit bevinden de energiecellen geen standaard ingesloten. Het prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse bedden. We zoomen in de 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben een omvang vanaf 25. De O2 bezit één gemiddeld naar ferm karakter, dat uitstekend geschikt is bij zij en rugzijde slapers.

De hybrid blijkt net een beetje steviger. Het grootste verschil tussendoor het een tweetal matrassen schijnt dat op de gemengde een pocketvering laagje schijnt toegepast.
Het kleinste afmeting vanaf de Emma O2 matras kost €439 en ook de grootste maat 1069 euro. de Emma Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit 899 euro tot 2039 euro. Zoals u mag bekijken, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Is 4 Uur Slaap Genoeg

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Zoals als alle stoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterke kanten. Foam functioneert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig weer leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een intense geur kun ervaren?

Klopt, indien jouw verse Emma-bed een stank heeft, is het feit dat erg gewoon. De lucht is onbedreigend en indien je het matras tweeënzeventig uurtjes laat ventileren, verdampt deze lucht. Onze items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel baby’s op de om rusten. Derhalve maak je je niet bekommeringen over deze stank van jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Is 4 Uur Slaap Genoeg

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️