Ikea Topper Boxspring ☑️ 9 BEWEZEN FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Topper Boxspring:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Ikea Topper Boxspring

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ikea Topper Boxspring: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Ikea Topper Boxspring

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Ikea Topper Boxspring

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Ikea Topper Boxspring Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk is te het dekentje te wassen, blijkt de dekentje te zwaar gedurende huiselijke wasautomaten. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en het prijs begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kan het warmtegraad vanuit de bedden worden gereguleerd. Het machine moet naast het bedden om te zijn neergezet en mogen met een afstandbediening worden versteld. Hiervan bestaan het batterijen geen standaard inbegrepen. De kostprijs vanaf het temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal diverse materassen. We zoomen in het een tweetal meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium naar ferm aard, wat goed aansluit voor zij en tevens achterkant slapers.

Het hybride blijkt juist enigszins harder. De grootste onderscheid tussenin de 2 matrassen schijnt dat aan het hybride een pocketveringssysteem laagje is toegepast.
Het minste formaat vanaf de Emma O2 bed kostprijs 439 euro en tevens het grootste maat 1069 euro. de Emma Hybrid bed beginnen het tarieven vanaf €899 tot en met €2.039. Net als u kunt bekijken, bewegen de tarieven sterk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Topper Boxspring

Naast de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie last heeft door drukpunten (doorgaans indien een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals als alle stoffen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk sterk aspecten. Foam opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een zeer nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast om een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar nog steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Klopt dat mijn eigen slaapoppervlak een intense geur mag hebben?

Ja, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, staat het feit dat heel gebruikelijk. Het lucht ligt onschadelijk en wanneer je de slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes toelaat ventileren, verdwijnt die lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel baby’s op de om slapen. Daarom maakt u niet bekommeringen over het lucht uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ikea Topper Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️