Ikea Topdekmatras 90×200 ➡️ 5 LUCRATIEVE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Topdekmatras 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Ikea Topdekmatras 90x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ikea Topdekmatras 90×200: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Ikea Topdekmatras 90×200

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Ikea Topdekmatras 90x200

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Ikea Topdekmatras 90×200 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de deken te schoonmaken, blijkt de deken te erg zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 en het kosten vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen de warmte vanaf het bed worden gereguleerd. De toestel moet naast de bedden te wezen geplaatst en mogen door middel van één afstandsbediening worden aangepast. Hiervan bevinden de accu’s niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op de een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden bedden hebben één dikte van 25 cm. De O2 heeft ’n gemiddeld tot vast eigenschap, hetgeen goed past bij zijde en rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt juist enigszins steviger. De grootste verschil tussenin het 2 matrassen blijkt dat aan de hybrid ’n pocketvering laagje blijkt geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf de Emma O2 materas bedraagt €439 en ook de grootste afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de prijzen vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals u kunt zien, lopen de kosten krachtig verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Topdekmatras 90×200

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die last ervaart door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketveer en schuim?

Gelijk als elk materialen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat extra steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een erg nat weer woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast voor te een wat gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Originele) is beschouwd.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een krachtige lucht kan ervaren?

Ja, als je recente Emma-matras een lucht ervaart, is dat erg normaal. Die lucht is onschadelijk en indien je hetzij bed twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt deze lucht. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby’s op toelaten dutten. Daarom maak je jij niet bezorgdheden betreffende het stank uit uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Ikea Topdekmatras 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️