Ikea Kussens Buiten ☑️ 13 OPZIENBARENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de beste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Kussens Buiten:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Ikea Kussens Buiten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ikea Kussens Buiten: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Ikea Kussens Buiten

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Ikea Kussens Buiten

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Ikea Kussens Buiten Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de dekbed om te wassen, blijkt het dekbed te zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook de kostprijs start op 165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kan het warmte vanaf het bedden worden gereguleerd. De toestel moet naast de de slaapplek om te zijn geplaatst plus mag door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Van dit bevinden het batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. De prijs van de temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal diverse bedden. We focussen in het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één gemiddeld tot ferm eigenschap, hetgeen goed aansluit voor zij en tevens rugslapers.

De hybride is net iets steviger. Het belangrijkste afwijking tussen het een tweetal bedden blijkt het feit dat bij de hybrid ’n pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
De minste maat vanaf het Het Emma merk O2 matras kost €439 en ook de grote afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed starten de tarieven van €899 tot en met €2.039. Zoals je kunt zien, bewegen het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Kussens Buiten

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Personen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk als alle stoffen hebben ook foam en interne veren elk afzonderlijk sterke punten. Foam functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden zodoende wat meer ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een zeer vochtig milieu woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het juist dat mijn eigen matras een intense lucht mag bezitten?

Inderdaad, als uw nieuwe Emma-bed een stank ervaart, is dat zeer gebruikelijk. Die lucht staat onbedreigend en als je hetzij bed 72 uurtjes laat ventileren, vervaagt deze lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel zuigelingen op het toelaten slapen. Daarom maakt je geen zorgen aangaande het geur uit jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Ikea Kussens Buiten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️