Ikea Hoofdbord Bed 🔴 3 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Hoofdbord Bed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Ikea Hoofdbord Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ikea Hoofdbord Bed: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Ikea Hoofdbord Bed

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Ikea Hoofdbord Bed

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Ikea Hoofdbord Bed Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk is om het deken om te schoonmaken, is de dekentje te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook het kosten begint bij €165 EUR.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kan het temperatuur vanuit de bedden worden geregeld. Het machine hoort naast de het slaapplek te zijn geplaatst en ook mag via 1 afstandbediening zijn aangepast. Hiervan bestaan het batterijen niet standaardmatig bijgevoegd. Het prijs van het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 verschillende bedden. We zoomen in de twee favoriete materassen: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten één dikte vanaf 25. Het O2 heeft ’n medium tot vast karakter, wat uitstekend geschikt is bij zijde en achterkant slapers.

De hybride blijkt precies een beetje steviger. De grote verschil tussenin het twee materassen blijkt het feit dat bij de gemengde ’n pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 materas kostprijs €439 en de grootste afmeting 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de kosten vanaf 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op jij kan aanschouwen, lopen de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Hoofdbord Bed

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, support en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukzones (doorgaans als een deel van je lijf wordt overbelast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterke kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een erg dampig milieu woont, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (echter toch harder dan de Original) is beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke matras een sterke geur mag hebben?

Klopt, indien je recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat het feit dat erg gebruikelijk. Het geur is onbedreigend en indien u de matras twee en zeventig uren laat ventileren, verdwijnt dat geur. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel zuigelingen op het toestaan rusten. Dus maakt jij geen enkele bezorgdheden aangaande deze stank van je recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Ikea Hoofdbord Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️