Ikea Boxspring Zware Mensen 🔴 15 SIMPELE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Boxspring Zware Mensen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ikea Boxspring Zware Mensen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ikea Boxspring Zware Mensen: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Ikea Boxspring Zware Mensen

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Ikea Boxspring Zware Mensen

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Ikea Boxspring Zware Mensen Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk is te het dekentje te reinigen, is de dekbed te erg zwaar voor huiselijke wasserettes. Er een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook het kostprijs start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument kunnen het temperatuur vanuit de bedden wezen geregeld. Het apparaat dient naast het bed om te wezen opgesteld en ook kan met 1 afstandbediening zijn versteld. Van dit bestaan het accu’s niet echt standaardmatig ingesloten. Het prijs van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende materassen. Wij concentreren in het twee populairste bedden: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit ’n medium naar vast eigenschap, dat uitstekend past bij zij en rugzijde slapers.

De hybride is juist iets steviger. De belangrijkste afwijking tussen de twee bedden is het feit dat bij de hybrid een pocketvering laagje blijkt toegepast.
De kleinste formaat vanaf het Emma O2 matras bedraagt 439 en ook het grootst formaat €1.069. de Emma merk Hybrid matras vangen aan het prijzen vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je mag bekijken, lopen het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Boxspring Zware Mensen

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Net gelijk elk materialen hebben ook foam en binnen veren hun eigen krachtige kanten. Vulling opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel dampig weer verblijft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje warmer gevoel van wolken en dus als zachter (maar toch harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een sterke lucht mag bezitten?

Ja, als je nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, is dat erg normaal. De lucht staat onbedreigend en als je het slaapoppervlak 72 uurtjes laat toe doorluchten, verdampt die lucht. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby op om dutten. Dus maak je jij niet bekommeringen betreffende de geur afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ikea Boxspring Zware Mensen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️