Ikea Boxspring Samenstellen ☑️ 12 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Boxspring Samenstellen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ikea Boxspring Samenstellen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ikea Boxspring Samenstellen: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Ikea Boxspring Samenstellen

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Ikea Boxspring Samenstellen

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Ikea Boxspring Samenstellen Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de dekbed te wassen, is het dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er 2 maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en de kosten vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kunnen het warmtegraad van het bed worden beheerd. Het apparaat dient naast de slaapplek te worden neergezet plus mogen door middel van één afstandbediening worden versteld. Hiervan zijn het accu’s niet standaard bijgevoegd. Het prijs van de tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse matrassen. Wij concentreren in de twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 kent één middelmatig tot stevig eigenschap, dat goed past voor zij en tevens rugslapers.

Het gemengde schijnt precies een beetje steviger. De grootste afwijking tussen het 2 materassen schijnt dat op de hybrid één pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
Het kleinere formaat van de Emma O2 materas kostprijs 439 euro en de grootst afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid matras starten het prijzen vanuit €899 tot en met €2.039. Zoals u mag aanschouwen, lopen het kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Boxspring Samenstellen

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die pijn heeft door drukpunten (meestal als een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren elk unique sterke aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat extra support. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een erg nat klimaat woont, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig bed dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast om voor een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Originele) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn matras een intense geur kun ervaren?

Ja, indien je recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, is het feit dat erg gebruikelijk. Het lucht is ongevaarlijk en indien je de bed twee en zeventig uren laat ventileren, vervaagt die geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby’s op laten rusten. Dus maakt jij geen bezorgdheden betreffende deze geur afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ikea Boxspring Samenstellen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️