Ikea Boxpring 🔴 8 LUCRATIEVE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Boxpring:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Ikea Boxpring

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ikea Boxpring: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Ikea Boxpring

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Ikea Boxpring

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Ikea Boxpring Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het deken om te reinigen, blijkt het dekentje te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook het prijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanuit het bedden zijn geregeld. Het toestel hoort vlakbij het bedden om te wezen neergezet en mag via 1 afstandbediening worden versteld. Daarvan bevinden het batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kostprijs van het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende matrassen. Wij focussen in de 2 favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben één diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n medium naar ferm karakter, wat goed geschikt is voor kant en tevens achterkant slapers.

Het hybrid is precies een beetje harder. De grote afwijking tussendoor de een tweetal bedden schijnt het aan de hybride ’n pocketveer niveau is toegepast.
De minste maat vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt €439 en de grote formaat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het tarieven vanuit 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kunt zien, gaan het tarieven krachtig verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Boxpring

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die last heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Zoals als ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren elk eigen sterke kanten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven daardoor wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je veel zweet of in een zeer vochtig milieu woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om te een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een krachtige stank kun hebben?

Ja, als uw verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, staat het feit dat zeer gebruikelijk. De stank ligt ongevaarlijk en als jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat luchten, verdwijnt deze geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan om zuigelingen op de toelaten dutten. Daarom maak je u niet zorgen aangaande de stank afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ikea Boxpring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️