Ikea Bed In Elkaar Laten Zetten ᐅ 6 LUCRATIEVE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Bed In Elkaar Laten Zetten:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Ikea Bed In Elkaar Laten Zetten

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ikea Bed In Elkaar Laten Zetten: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Ikea Bed In Elkaar Laten Zetten

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Ikea Bed In Elkaar Laten Zetten

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Ikea Bed In Elkaar Laten Zetten Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het deken om te reinigen, blijkt het dekentje te zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er een tweetal maten verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240×220 en de kosten vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool kan het warmtegraad vanaf de bedden wezen gereguleerd. Het machine hoort vlakbij het bed te wezen geplaatst plus mogen via één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan zijn het accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse materassen. Wij zoomen in het 2 meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben één diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft ’n medium tot vast eigenschap, dat uitstekend aansluit voor kant en ook achterkant slapers.

De hybride schijnt net enigszins steviger. De grote verschil tussendoor het een tweetal materassen schijnt dat bij de hybrid één pocketveringssysteem laag is toegepast.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 materas kost 439 euro en ook de grootst maat 1069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen de prijzen vanaf 899 euro tot €2.039. Gelijkend op jij mag zien, lopen de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Bed In Elkaar Laten Zetten

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn voelt door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij mensen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Zoals als ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren elk eigen sterke aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en bieden daardoor wat extra steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Als je veel transpireert of in een erg dampig milieu verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn bed een krachtige lucht kan ervaren?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-matras een lucht heeft, staat datgene erg gewoon. Die geur is ongevaarlijk en indien jij het bed twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdwijnt deze geur. Ons items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel baby op het toestaan dutten. Daarom maak je je niet zorgen over de lucht van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Ikea Bed In Elkaar Laten Zetten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️