Ikea Bed 2 Persoons ᐅ 6 MAKKELIJKE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Bed 2 Persoons:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten te koop. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Ikea Bed 2 Persoons

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ikea Bed 2 Persoons: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Ikea Bed 2 Persoons

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Ikea Bed 2 Persoons

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Ikea Bed 2 Persoons Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de deken om te schoonmaken, is de deken te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 plus het prijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kan het warmte vanuit de bed wezen gereguleerd. Het apparaat hoort vlakbij de bed te zijn neergezet en ook kan door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. Het kosten vanaf het tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 verschillende materassen. Wij zoomen in het twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden bedden kennen ’n omvang van 25 centimeter. De O2 heeft een medium naar ferm eigenschap, hetgeen prima geschikt is voor zijde en tevens rugslapers.

Het hybride is juist iets steviger. De belangrijkste verschil tussen de een tweetal materassen blijkt het aan het hybrid een pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
De minste maat van de Het Emma O2 matras bedraagt 439 en tevens de grootste afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid bed vangen aan de tarieven vanuit €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op jij mag zien, lopen het prijzen sterk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Bed 2 Persoons

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Foam werkt druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat weer woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast om een beetje knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een sterke geur kan hebben?

Inderdaad, indien je nieuwe Emma-bed een stank ervaart, staat datgene heel gebruikelijk. Het stank is onschadelijk en wanneer jij de bed 72 uur laat ventileren, vervaagt dat lucht. Onze items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens toegestaan met het doel baby’s op laten rusten. Derhalve maakt jij niet bezorgdheden aangaande het lucht uit uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ikea Bed 2 Persoons

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️