Ik Heb Het Snel Warm ☑️ 7 SIMPELE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ik Heb Het Snel Warm:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de beste slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Ik Heb Het Snel Warm

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ik Heb Het Snel Warm: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Ik Heb Het Snel Warm

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Ik Heb Het Snel Warm

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Ik Heb Het Snel Warm Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk is om het deken te wassen, is de deken te gewichtig gedurende binnenlandse wasserettes. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240×220 plus het prijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument mag de temperatuur van het bedden zijn geregeld. Het toestel moet naast het bed om te wezen neergezet plus kan met een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan zijn het energiecellen geen standaard bijgevoegd. De kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse bedden. Wij zoomen in op de 2 meest populaire materassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten een omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit één medium naar vast aard, dat uitstekend past voor kant en tevens achterkant slapers.

Het gemengde blijkt net iets steviger. De belangrijkste verschil tussenin de een tweetal materassen blijkt het feit dat aan het gemengde ’n pocketvering laag is toegevoegd.
Het minste formaat van het Emma O2 materas kostprijs €439 en tevens de grootste maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het prijzen vanaf 899 euro tot en met €2.039. Net als je kan aanschouwen, lopen de prijzen sterk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ik Heb Het Snel Warm

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Degenen die last heeft door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook foam en binnenveren ieder unique sterke kanten. Vulling opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat meer steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Als je veel transpireert of in een erg dampig milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor een beetje knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn matras een krachtige geur kun ervaren?

Ja, indien uw nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, ligt het feit dat zeer gewoon. Die stank staat onschadelijk en indien jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe doorluchten, vervaagt deze lucht. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens toegestaan met het doel baby op het toelaten slapen. Dus maak je u geen enkele bekommeringen aangaande de lucht uit uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ik Heb Het Snel Warm

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️