Ijzeren Bed Frame ✔️ 7 VERBIJSTERENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ijzeren Bed Frame:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ijzeren Bed Frame

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ijzeren Bed Frame: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Ijzeren Bed Frame

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Ijzeren Bed Frame

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Ijzeren Bed Frame Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het denkbaar is om de dekentje om te reinigen, blijkt de dekbed te zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en ook het kostprijs vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap mag het temperatuur van de bedje zijn gereguleerd. De apparaat moet vlakbij de bedden te zijn opgesteld en kan via 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bevinden de batterijen niet standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf de temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal diverse materassen. Wij concentreren in het een tweetal populairste materassen: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een medium naar stevig eigenschap, wat uitstekend geschikt is bij kant en achterkant slapers.

De hybride blijkt juist een beetje harder. Het belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal bedden blijkt het feit dat op het hybrid een pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting van het Het Emma O2 matras kost 439 euro en ook het grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed starten het kosten vanuit 899 tot en met 2039 euro. Zoals je kan bekijken, gaan de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ijzeren Bed Frame

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique krachtige aspecten. Foam functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer dampig weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast voor om een wat warmer wolkengevoel en daarom als softer (echter nog steeds steviger dan de Originele) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense geur mag ervaren?

Ja, als uw verse Emma-matras een stank bezit, staat datgene heel normaal. Die stank ligt onschadelijk en indien u hetzij bed tweeënzeventig uur laat doorluchten, verdampt die geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op de om slapen. Daarom maak je je niet bekommeringen betreffende deze geur uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Ijzeren Bed Frame

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️