Hoogte Emma 02 Matras ➡️ 4 LUCRATIEVE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoogte Emma 02 Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoogte Emma 02 Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoogte Emma 02 Matras: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoogte Emma 02 Matras

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Hoogte Emma 02 Matras

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoogte Emma 02 Matras Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de dekbed te reinigen, is het dekentje te gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus de prijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool mag de warmtegraad vanaf het bedje worden gereguleerd. De machine moet naast het slaapplek te worden geplaatst en ook kan via één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Daarvan bevinden de batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. Het prijs vanaf het temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 diverse matrassen. We focussen in het een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden bezitten een diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft één medium naar vast aard, hetgeen goed geschikt is bij zijde en rugslapers.

De hybride schijnt juist enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussen het 2 matrassen schijnt het aan het hybride ’n pocketveer laag blijkt toegevoegd.
Het kleinere afmeting van de Emma O2 materas bedraagt €439 en tevens het grootste maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas vangen aan het prijzen van €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op u kunt aanschouwen, bewegen het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoogte Emma 02 Matras

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die last ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun eigen sterke kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel zweet of in een zeer nat weer leeft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dus als zachter (echter nog harder dan de Original) is beschouwd.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een sterke lucht kun hebben?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, is datgene heel normaal. Het stank ligt ongevaarlijk en indien u de bed tweeënzeventig uren laat luchten, vervaagt die geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel baby’s op het laten rusten. Dus maakt u geen bekommeringen over de geur uit uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoogte Emma 02 Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️