Hoog Laag Bed Tweepersoons ᐅ 12 VREEMDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoog Laag Bed Tweepersoons:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jou de ideale slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoog Laag Bed Tweepersoons

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoog Laag Bed Tweepersoons: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Hoog Laag Bed Tweepersoons

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Hoog Laag Bed Tweepersoons

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoog Laag Bed Tweepersoons Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk blijkt te zijn te de dekbed te reinigen, is de dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 plus het prijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen de warmtegraad van de bed wezen geregeld. Het toestel moet vlakbij de bedden te worden geplaatst en mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit bestaan de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. De prijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal diverse matrassen. We zoomen in het 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen ’n diktegraad van 25. De O2 heeft een middelmatig naar vast eigenschap, wat prima geschikt is voor kant en ook achterkant slapers.

De gemengde blijkt juist enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor de een tweetal bedden schijnt het op de gemengde ’n pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
De kleinste maat van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en tevens het grootste maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas starten de tarieven vanuit €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op je kan bekijken, bewegen het kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoog Laag Bed Tweepersoons

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je lijf wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Net zoals ieder stoffen hebben ook foam en interne veren hun afzonderlijk sterke kanten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat meer ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een zeer nat weer woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top opperste laag is aangepast voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dus als meer zacht (maar toch vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht kun bezitten?

Ja, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is datgene heel gebruikelijk. De geur is onschadelijk en wanneer u hetzij bed twee en zeventig uur toelaat ventileren, vervaagt die stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel zuigelingen op het laten rusten. Derhalve maakt je geen bekommeringen aangaande deze stank van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoog Laag Bed Tweepersoons

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️