Hoog-Laag Bed Kopen 🔴 9 OPVALLENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoog-Laag Bed Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoog-Laag Bed Kopen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoog-Laag Bed Kopen: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hoog-Laag Bed Kopen

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Hoog-Laag Bed Kopen

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoog-Laag Bed Kopen Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het deken te schoonmaken, is de deken te erg zwaar voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en het kosten vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument kan de warmtegraad van de bed worden beheerd. De apparaat dient naast de het bedden te zijn opgesteld plus mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel worden versteld. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaard bijgevoegd. De prijs van het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende matrassen. Wij zoomen in de 2 favoriete matrassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten een omvang van 25 centimeter. Het O2 kent een gemiddeld naar stevig eigenschap, wat uitstekend aansluit voor kant en rugzijde slapers.

De hybrid is net iets steviger. De belangrijkste afwijking tussendoor de een tweetal bedden blijkt dat op de hybrid één pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
De minste maat vanaf het Emma O2 matras kost 439 euro en ook het grootst maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas starten het tarieven van €899 tot en met 2039 euro. Net als je kan zien, lopen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoog-Laag Bed Kopen

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt belast of afgesloten als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketvering en vulling?

Gelijk als elk materialen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het besef krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een erg nat milieu leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat knusser wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een krachtige lucht kan ervaren?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is dat zeer gewoon. Het stank is onbedreigend en wanneer jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur laat doorluchten, vervaagt deze stank. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook erkend voor het doel baby op laten slapen. Daarom maak je jij geen zorgen betreffende het lucht van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoog-Laag Bed Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️