Hoofdbord Kussen ✔️ 12 VREEMDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoofdbord Kussen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoofdbord Kussen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoofdbord Kussen: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Hoofdbord Kussen

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Hoofdbord Kussen

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Hoofdbord Kussen Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar is te de deken om te wassen, blijkt het dekentje te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook de prijs begint op €165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kan het warmtegraad van het bedje worden geregeld. Het machine moet vlakbij de bed te worden opgesteld en mag met één afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan zijn het energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs van de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse matrassen. We zoomen in op het 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei materassen kennen één diktegraad vanaf 25. Het O2 kent een middelmatig naar vast karakter, dat prima aansluit voor zij en rugslapers.

Het hybrid blijkt net enigszins steviger. Het grootste verschil tussendoor het twee matrassen blijkt het op het hybride één pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
De kleinere maat vanaf het Het Emma O2 materas kostprijs 439 en de grootst maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas starten de prijzen van 899 t/m €2.039. Zoals jij mag aanschouwen, lopen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoofdbord Kussen

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel belasting draagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk elk materialen hebben ook foam en interne veren elk eigen sterk punten. Foam werkt druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en leveren zodoende wat meer support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een heel nat klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, waarbij de top laag is aangepast om te een beetje knusser wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steeds harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een sterke geur kan bezitten?

Klopt, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt datgene erg normaal. Het lucht ligt onschadelijk en wanneer u hetzij bed twee en zeventig uur laat toe doorluchten, vervaagt dat geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens erkend om baby’s op te slapen. Dus maak je u geen enkele bekommeringen betreffende het lucht uit uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoofdbord Kussen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️