Hoofdbord Ikea ᐅ 4 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoofdbord Ikea:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoofdbord Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoofdbord Ikea: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Hoofdbord Ikea

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Hoofdbord Ikea

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoofdbord Ikea Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar is om het deken te reinigen, blijkt het dekbed te zwaarwegend voor binnenlandse wasserettes. Er zijn twee formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus het kosten start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kunnen het warmtegraad van het bedden worden beheerd. De machine moet vlakbij de bedden om te worden geplaatst plus mag door middel van één afstandsbediening wezen aangepast. Van dit bestaan de energiecellen niet standaard ingesloten. Het kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse matrassen. We concentreren in het 2 meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei matrassen kennen ’n dikte vanaf 25. De O2 bezit één middelmatig naar ferm aard, wat prima aansluit voor kant en achterkant slapers.

Het hybride is net een beetje steviger. Het grote afwijking tussenin de 2 matrassen blijkt dat op de hybride één pocketvering niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinere maat van het Emma O2 bed kost 439 en ook de grote afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen het tarieven vanaf €899 tot en met €2.039. Net als u mag bekijken, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoofdbord Ikea

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun unique sterk kanten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een heel dampig klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor te een enigszins warmer wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige lucht mag hebben?

Klopt, wanneer je recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt datgene erg gewoon. Die stank is ongevaarlijk en wanneer jij het bed tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, vervaagt dat geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op laten slapen. Derhalve maak je je niet bezorgdheden betreffende de geur van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoofdbord Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️