Hoofdbord Beige ☑️ 9 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoofdbord Beige:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoofdbord Beige

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoofdbord Beige: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Hoofdbord Beige

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Hoofdbord Beige

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Hoofdbord Beige Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus het kosten start bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad van de bed worden gereguleerd. De apparaat dient vlakbij de bed om te wezen opgesteld plus mogen met 1 afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaard ingesloten. Het kosten vanaf het temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende materassen. Wij zoomen in het twee favoriete materassen: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben een diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een medium naar vast eigenschap, dat goed aansluit voor zij en ook achterkant slapers.

Het hybride schijnt net een beetje steviger. De grootste verschil tussen het twee matrassen is het feit dat op de hybrid ’n pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
De minste maat van de Emma O2 materas kostprijs 439 en ook het grote afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het tarieven van 899 euro tot 2039 euro. Zoals je kunt zien, gaan de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoofdbord Beige

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukzones (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij personen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en foam?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk sterk kanten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een erg nat klimaat verblijft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke geur mag hebben?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-matras een stank bezit, is dat erg gewoon. Het lucht ligt onschadelijk en indien u hetzij matras 72 uur toelaat ventileren, verdwijnt deze lucht. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om baby op het te rusten. Daarom maak je jij niet bekommeringen betreffende het geur van je recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoofdbord Beige

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️