Hoofdbord Bed Leer 🔥 14 VERBORGEN TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoofdbord Bed Leer:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke maten te koop. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoofdbord Bed Leer

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoofdbord Bed Leer: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Hoofdbord Bed Leer

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Hoofdbord Bed Leer

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoofdbord Bed Leer Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk is te de dekentje te reinigen, blijkt de deken te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er twee maten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en het kosten start op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap mag de warmtegraad vanuit het bedden worden geregeld. Het machine moet vlakbij het bed te zijn opgesteld plus mag via 1 afstandsbediening zijn bijgesteld. Hiervan zijn de batterijen geen standaard bijgevoegd. De kostprijs van het tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende bedden. We concentreren in op de twee meest populaire materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen ’n dikte vanaf 25 centimeter. De O2 bezit ’n medium naar stevig aard, hetgeen uitstekend past bij zij en ook rugslapers.

De gemengde blijkt net enigszins steviger. De grote onderscheid tussenin het 2 materassen blijkt het feit dat aan het hybrid een pocketveer laag is geïntegreerd.
Het minste afmeting vanaf de Emma O2 materas kostprijs 439 en de grote afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid bed beginnen het tarieven van €899 tot 2039 euro. Net als je kunt aanschouwen, bewegen het tarieven sterk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoofdbord Bed Leer

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt overbelast of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt aker voor bij individuen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Net als elk materialen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterke punten. Vulling werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat meer steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat knusser gevoel van wolken en dus als softer (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn eigen bed een krachtige stank kun hebben?

Inderdaad, als uw recente Emma-matras een stank bezit, is dat zeer normaal. Het lucht ligt onbedreigend en indien jij het slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdampt dat geur. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op te rusten. Dus maakt u geen bekommeringen over de lucht uit je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoofdbord Bed Leer

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️