Hoofdbord 120 Cm 🔥 12 VERRASSENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de beste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoofdbord 120 Cm:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoofdbord 120 Cm

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoofdbord 120 Cm: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Hoofdbord 120 Cm

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Hoofdbord 120 Cm

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoofdbord 120 Cm Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar is om de deken om te wassen, is de dekbed te gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en het kosten vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen de warmtegraad vanuit de bedden zijn geregeld. De apparaat hoort vlakbij de slaapplek te worden opgesteld en mogen door middel van één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Van dit bevinden de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten van het temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 uiteenlopende bedden. Wij focussen in op de 2 favoriete matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten ’n diktegraad van 25. Het O2 heeft één middelmatig naar vast karakter, hetgeen prima aansluit bij zij en ook achterkant slapers.

Het hybride is net iets steviger. De grootste afwijking tussenin het twee matrassen blijkt het bij het hybrid een pocketvering niveau is geïntegreerd.
De kleinere afmeting van het Emma O2 matras kost €439 en het grote maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed starten het kosten vanuit 899 euro tot €2.039. Gelijkend op u kan aanschouwen, gaan het tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoofdbord 120 Cm

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie last heeft door drukzones (meestal indien een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk zoals elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen krachtige punten. Vulling functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel ervaart dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel transpireert of in een erg vochtig klimaat woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag is aangepast voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin toch steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht kan ervaren?

Inderdaad, indien je verse Emma-bed een geur ervaart, staat datgene erg gewoon. Die geur staat ongevaarlijk en indien je het matras twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdampt dat stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op het toelaten slapen. Daarom maakt je niet zorgen over de lucht uit je recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoofdbord 120 Cm

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️