Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig 🔴 9 BEWEZEN TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te reinigen, is het dekbed te zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er twee maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus het kostprijs begint op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanaf het bedje zijn gereguleerd. Het toestel dient naast de het bedden om te zijn opgesteld plus kan door middel van één afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan zijn het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten van de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal verschillende matrassen. Wij zoomen in het een tweetal favoriete bedden: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten een diktegraad van 25 centimeter. De O2 heeft ’n medium naar vast karakter, dat prima geschikt is voor kant en tevens rugzijde slapers.

De hybrid blijkt net enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussenin de een tweetal materassen is het feit dat op het hybride één pocketveer laag blijkt toegevoegd.
De minste afmeting van de Emma O2 matras kostprijs €439 en de grootst afmeting €1.069. de Emma Hybrid bed starten de prijzen vanuit €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op jij kunt bekijken, gaan de kosten sterk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en foam?

Zoals als elk materialen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen sterke aspecten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en leveren daardoor wat meer support. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg dampig weer woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist dat mijn bed een krachtige stank kun ervaren?

Ja, indien je recente Emma-matras een stank bezit, is het feit dat erg gewoon. Het lucht staat ongevaarlijk en wanneer je de bed 72 uren toelaat luchten, vervaagt dat lucht. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de om dutten. Dus maak je u geen enkele zorgen betreffende deze stank afkomstig van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️