Hoeveel Slaapt Een Baby Van 5 Maanden 🔴 8 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel Slaapt Een Baby Van 5 Maanden:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoeveel Slaapt Een Baby Van 5 Maanden

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeveel Slaapt Een Baby Van 5 Maanden: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Hoeveel Slaapt Een Baby Van 5 Maanden

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Hoeveel Slaapt Een Baby Van 5 Maanden

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoeveel Slaapt Een Baby Van 5 Maanden Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk blijkt te zijn om het dekbed om te wassen, is het dekentje te erg zwaar voor huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en het prijs vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen de warmte vanuit het bed zijn gereguleerd. De apparaat dient vlakbij het bed te worden geplaatst en mogen via één afstandbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden het batterijen geen standaardmatig ingesloten. De prijs van het temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende bedden. We concentreren in op het een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide bedden bezitten een diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een middelmatig tot ferm eigenschap, wat prima aansluit voor kant en ook achterkant slapers.

De hybrid is precies iets steviger. Het grootste verschil tussenin het 2 bedden is het feit dat bij de hybride één pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De kleinste formaat van het Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en tevens de grote formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het prijzen van €899 tot en met 2039 euro. Zoals je kan aanschouwen, lopen het kosten sterk uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel Slaapt Een Baby Van 5 Maanden

Naast de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die last voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Net zoals ieder materialen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk sterk aspecten. Schuim functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat extra ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer dampig milieu woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Original) is gezien.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een sterke geur mag hebben?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-bed een stank bezit, ligt dat heel gebruikelijk. Het stank is onbedreigend en als je hetzij matras twee en zeventig uren laat ventileren, verdwijnt die stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op het toelaten rusten. Derhalve maak je geen enkele bekommeringen aangaande de geur afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoeveel Slaapt Een Baby Van 5 Maanden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️