Hoeveel Slaap Heeft Iemand Nodig 🔴 4 SCHOKKENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel Slaap Heeft Iemand Nodig:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoeveel Slaap Heeft Iemand Nodig

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoeveel Slaap Heeft Iemand Nodig: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Hoeveel Slaap Heeft Iemand Nodig

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Hoeveel Slaap Heeft Iemand Nodig

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoeveel Slaap Heeft Iemand Nodig Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk blijkt te zijn om het dekbed te schoonmaken, is de deken te erg gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus de kosten begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen de warmtegraad vanuit het bed worden beheerd. Het apparaat moet vlakbij het slaapplek om te wezen opgesteld en mag met een afstandsbediening wezen bijgesteld. Van dit bevinden het energiecellen niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs vanaf het tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse materassen. Wij focussen in op de 2 meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen kennen een dikte vanaf 25. Het O2 kent een gemiddeld tot stevig eigenschap, wat prima geschikt is voor zij en ook rugzijde slapers.

Het gemengde is juist een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussen het een tweetal materassen is het feit dat op de gemengde één pocketvering laag is toegepast.
De kleinere maat van de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en het grote formaat €1.069. de Emma merk Hybrid bed vangen aan de kosten vanuit €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u mag zien, lopen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel Slaap Heeft Iemand Nodig

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het te veel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje meer belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en interne veren hun eigen sterke aspecten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat meer support. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een zeer dampig weer leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog vaster dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn bed een intense geur kan bezitten?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt dat erg gebruikelijk. De lucht staat onschadelijk en wanneer jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt dat stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan met het doel baby’s op laten dutten. Dus maakt jij niet zorgen over deze lucht van uw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoeveel Slaap Heeft Iemand Nodig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️