Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig ✔️ 6 OPZIENBARENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar is om de deken te schoonmaken, is het dekentje te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er twee afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en het kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kan de temperatuur vanuit het bedje zijn beheerd. Het toestel dient naast de bed te worden neergezet en ook kan via één afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan bevinden het batterijen niet echt standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf de tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op de twee populairste matrassen: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden bedden kennen een dikte van 25 centimeter. Het O2 kent een medium tot stevig eigenschap, wat goed aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybride schijnt juist iets steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor het een tweetal materassen is het feit dat op het hybride één pocketvering niveau schijnt toegepast.
De kleinste afmeting vanaf de Het Emma O2 bed kostprijs 439 en tevens de grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan de kosten vanuit 899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij mag aanschouwen, gaan de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Net als alle stoffen hebben ook foam en binnen veren elk afzonderlijk sterke kanten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat meer support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een erg vochtig klimaat woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag is aangepast om voor een wat knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een sterke lucht kan hebben?

Inderdaad, als jouw recente Emma-matras een geur bezit, staat dat heel normaal. Het lucht ligt onschadelijk en wanneer u de matras twee en zeventig uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt dat stank. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel baby op het te slapen. Derhalve maak je u geen bekommeringen over deze geur afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️