Hoeslakens 200 X 220 🔥 14 ONVOORSTELBARE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslakens 200 X 220:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoeslakens 200 X 220

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeslakens 200 X 220: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Hoeslakens 200 X 220

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Hoeslakens 200 X 220

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoeslakens 200 X 220 Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het denkbaar blijkt te zijn te de deken te wassen, blijkt het dekbed te zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de prijs start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen de warmtegraad vanaf de bedden wezen beheerd. Het apparaat hoort naast de het bedden te wezen opgesteld en ook kan via een afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Daarvan zijn het energiecellen geen standaardgewijs ingesloten. De kosten van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal verschillende matrassen. We concentreren in het twee favoriete bedden: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang vanaf 25 cm. Het O2 heeft ’n gemiddeld naar ferm aard, dat goed aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt precies een beetje harder. Het grootste afwijking tussen het twee bedden blijkt het feit dat aan het hybride één pocketveer laagje schijnt toegevoegd.
De minste maat van de Het Emma O2 materas kost 439 en de grootst maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het tarieven vanuit €899 tot en met €2.039. Zoals jij kan bekijken, lopen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslakens 200 X 220

Naast de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie ongemak heeft door drukzones (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Net gelijk elk grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk eigen sterke punten. Foam functioneert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een zeer vochtig milieu verblijft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steeds harder dan de Original) wordt gezien.

Is het waar dat mijn eigen bed een sterke geur kan bezitten?

Inderdaad, indien jouw nieuwe Emma-matras een geur bezit, is datgene erg gebruikelijk. Die lucht is ongevaarlijk en indien je het matras twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend om baby’s op toestaan rusten. Dus maakt je geen bekommeringen betreffende het geur van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoeslakens 200 X 220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️