Hoeslaken Voor Boxspring ➡️ 14 ONTHULLENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken Voor Boxspring:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoeslaken Voor Boxspring

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken Voor Boxspring: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Hoeslaken Voor Boxspring

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Hoeslaken Voor Boxspring

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoeslaken Voor Boxspring Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar is te het dekbed te reinigen, is het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en het kostprijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kan de temperatuur van het bedden worden beheerd. De toestel hoort naast het bed om te worden opgesteld en mogen door middel van één afstandbediening worden aangepast. Van dit bevinden de accu’s niet standaardgewijs ingesloten. De kostprijs van de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse matrassen. We zoomen in de 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten een diktegraad van 25 cm. De O2 kent een medium naar ferm karakter, dat prima geschikt is voor kant en rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt juist een beetje steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin de 2 bedden is het feit dat aan de gemengde ’n pocketveer laagje blijkt toegepast.
Het kleinste maat van de Het Emma O2 matras kostprijs 439 en tevens de grootste maat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan het tarieven vanuit €899 t/m 2.039 euro. Zoals u kan bekijken, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken Voor Boxspring

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die last heeft door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een verkeerde alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support biedt. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren hun eigen sterk aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel nat milieu woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast om te een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar nog vaster dan de Original) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een intense geur mag ervaren?

Ja, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat datgene zeer gewoon. Die lucht ligt ongevaarlijk en als jij de bed 72 uur toelaat doorluchten, verdwijnt deze stank. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend om zuigelingen op laten dutten. Daarom maakt jij geen bekommeringen aangaande het stank afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoeslaken Voor Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️