Hoeslaken Topper Blijft Niet Zitten 🔴 6 VERBORGEN WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de beste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken Topper Blijft Niet Zitten:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoeslaken Topper Blijft Niet Zitten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken Topper Blijft Niet Zitten: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Hoeslaken Topper Blijft Niet Zitten

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Hoeslaken Topper Blijft Niet Zitten

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoeslaken Topper Blijft Niet Zitten Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar schijnt te zijn te de deken om te wassen, blijkt de deken te zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het kosten start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kan het temperatuur van de bed worden beheerd. Het toestel hoort naast de slaapplek te wezen neergezet en ook mag via 1 afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan zijn het accu’s geen standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf de tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier diverse materassen. Wij focussen in de twee populairste matrassen: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n middelmatig naar stevig aard, dat uitstekend past bij zij en achterkant slapers.

Het hybrid is net enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussenin het twee matrassen blijkt het op het gemengde één pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en de grote formaat €1.069. de Emma merk Hybrid bed beginnen het prijzen vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Net als u mag aanschouwen, gaan de kosten sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken Topper Blijft Niet Zitten

Naast de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die last ervaart door drukzones (meestal als een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij mensen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Net als ieder grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk sterk punten. Schuim functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig klimaat woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke lucht kun ervaren?

Klopt, als uw verse Emma-bed een stank ervaart, ligt datgene zeer gewoon. Het geur ligt ongevaarlijk en indien u het matras twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt die geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om zuigelingen op het te dutten. Derhalve maak jij geen bekommeringen over het lucht afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoeslaken Topper Blijft Niet Zitten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️