Hoeslaken Topper 180×200 ☑️ 7 VERBORGEN FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de grootste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken Topper 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoeslaken Topper 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken Topper 180×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoeslaken Topper 180×200

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Hoeslaken Topper 180x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoeslaken Topper 180×200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk blijkt te zijn om de dekbed te schoonmaken, is de dekbed te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er twee formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus het prijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad tool mag de temperatuur van de bed wezen gereguleerd. De toestel dient naast de de bed om te zijn geplaatst en ook mag via 1 afstandsbediening zijn versteld. Hiervan zijn de accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van de temperatuurpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 uiteenlopende bedden. We zoomen in de 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden hebben één omvang vanaf 25. De O2 heeft een middelmatig tot vast eigenschap, hetgeen goed geschikt is bij kant en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is precies enigszins steviger. Het belangrijkste afwijking tussen de een tweetal materassen blijkt het feit dat op de gemengde ’n pocketveer niveau is toegevoegd.
Het minste afmeting vanaf het Emma O2 materas kost 439 en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen de kosten vanaf 899 t/m 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, bewegen de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantie en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken Topper 180×200

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Gelijk zoals alle stoffen hebben ook schuim en binnen veren elk unique krachtige kanten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een heel vochtig klimaat woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag is aangepast om voor een beetje knusser wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke matras een intense lucht kun hebben?

Inderdaad, wanneer jouw verse Emma-bed een geur bezit, staat het feit dat zeer gewoon. Het geur is onbedreigend en indien jij hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdampt dat geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby’s op om rusten. Derhalve maak je jij geen bekommeringen aangaande deze stank uit jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoeslaken Topper 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️