Hoeslaken Topmatras ➡️ 9 SIMPELE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken Topmatras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoeslaken Topmatras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken Topmatras: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoeslaken Topmatras

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Hoeslaken Topmatras

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoeslaken Topmatras Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekbed te reinigen, is het deken te erg zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het prijs begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kan het warmte van de bedje worden beheerd. De toestel moet naast het bed om te zijn neergezet plus mogen via één afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden de batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs van het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 verschillende bedden. We concentreren in op het twee populairste materassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden hebben ’n omvang van 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld tot vast eigenschap, dat prima geschikt is bij zijde en achterkant slapers.

De hybride schijnt precies een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussen het 2 matrassen schijnt het bij de hybride ’n pocketveer laagje blijkt toegevoegd.
De kleinste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en het grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed starten de kosten vanaf 899 t/m 2.039 euro. Zoals je mag aanschouwen, gaan de kosten krachtig verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken Topmatras

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje meer belang heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Gelijk als elk materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder eigen sterk aspecten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en bieden daardoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg vochtig milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast voor voor een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (echter nog harder dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kan bezitten?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat het feit dat heel normaal. Het geur ligt ongevaarlijk en indien u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat toe ventileren, vervaagt die stank. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend om zuigelingen op het te rusten. Dus maakt u geen enkele bekommeringen over het lucht afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoeslaken Topmatras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️