Hoeslaken 80 X 160 ☑️ 6 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken 80 X 160:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoeslaken 80 X 160

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken 80 X 160: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Hoeslaken 80 X 160

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Hoeslaken 80 X 160

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoeslaken 80 X 160 Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het mogelijk blijkt te zijn te het deken te wassen, blijkt het deken te gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 en ook de kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap kunnen de warmtegraad vanuit de bed zijn gereguleerd. Het toestel dient naast de bed om te worden geplaatst plus mogen via een afstandbediening zijn aangepast. Hiervan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs vanaf het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse materassen. Wij focussen in de twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen hebben één dikte van 25 cm. Het O2 bezit ’n gemiddeld naar vast eigenschap, wat prima geschikt is voor kant en ook rugzijde slapers.

De gemengde is net enigszins steviger. Het belangrijkste afwijking tussen de een tweetal bedden blijkt het aan het hybrid ’n pocketveer laag is geïntegreerd.
De minste afmeting van de Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en tevens de grote maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het tarieven van 899 euro tot 2.039 euro. Zoals u kan bekijken, gaan het tarieven sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken 80 X 160

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukzones (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook vulling en interne veren hun unique sterke kanten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je hand tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat extra steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer dampig weer verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top opperste laag is aangepast voor te een wat knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige stank mag ervaren?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een lucht heeft, staat datgene erg gewoon. Het lucht staat onbedreigend en als je het slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat luchten, vervaagt die lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel baby’s op om rusten. Dus maak je je niet bezorgdheden betreffende de lucht afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoeslaken 80 X 160

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️