Hoeslaken 180×210 Katoen ➡️ 6 OPMERKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken 180×210 Katoen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoeslaken 180x210 Katoen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken 180×210 Katoen: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Hoeslaken 180×210 Katoen

Emma biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Hoeslaken 180x210 Katoen

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoeslaken 180×210 Katoen Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar is te de dekentje om te schoonmaken, is de dekbed te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en ook de kosten vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap mag de temperatuur van het bedje zijn gereguleerd. Het apparaat hoort naast de bed te zijn opgesteld en kan door middel van 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Daarvan zijn de batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. De prijs van de temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende matrassen. Wij concentreren in op de een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden materassen bezitten een diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één middelmatig naar stevig aard, wat goed past voor zijde en ook rugzijde slapers.

De hybrid schijnt precies een beetje steviger. De grootste verschil tussen de een tweetal materassen is het feit dat op de gemengde één pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 bed bedraagt 439 en de grote maat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de tarieven vanaf 899 tot €2.039. Gelijkend op je mag aanschouwen, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken 180×210 Katoen

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die last heeft door drukplekken (doorgaans indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte alignering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterk punten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een erg nat klimaat verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium-stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag is aangepast voor voor een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar toch vaster dan de Original) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen bed een intense geur kan hebben?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat dat zeer gebruikelijk. Het geur is onbedreigend en wanneer je hetzij slaapoppervlak 72 uren laat luchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op de om slapen. Dus maak u niet zorgen betreffende het geur van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoeslaken 180×210 Katoen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️