Hoeslaken 140×200 Aanbieding 🔴 8 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken 140×200 Aanbieding:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoeslaken 140x200 Aanbieding

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken 140×200 Aanbieding: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Hoeslaken 140×200 Aanbieding

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Hoeslaken 140x200 Aanbieding

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoeslaken 140×200 Aanbieding Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het haalbaar blijkt te zijn te het dekbed te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en het prijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van het bedden wezen beheerd. Het toestel hoort naast de slaapplek te wezen neergezet en kan via 1 afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan de energiecellen niet standaardgewijs inbegrepen. De kosten vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse bedden. Wij zoomen in de 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide materassen kennen één diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit één middelmatig tot stevig eigenschap, wat prima past bij zijde en ook achterkant slapers.

De hybrid blijkt net enigszins steviger. De grote afwijking tussenin de twee matrassen schijnt het feit dat aan het hybride één pocketvering laag schijnt toegepast.
De kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 euro en tevens de grote maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het kosten vanuit 899 euro tot 2039 euro. Zoals jij kunt zien, lopen de kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken 140×200 Aanbieding

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukplekken (doorgaans indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het te veel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk unique krachtige aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden daardoor wat extra steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig klimaat woont, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (echter nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn eigen bed een krachtige geur kun hebben?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-bed een lucht bezit, is het feit dat erg gebruikelijk. Het stank is ongevaarlijk en als jij het bed tweeënzeventig uren toelaat ventileren, verdwijnt dat stank. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op de toestaan dutten. Dus maakt u geen enkele bekommeringen aangaande het lucht afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoeslaken 140×200 Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️