Hoes Voor Waterbed 🔥 9 OPZIENBARENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoes Voor Waterbed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de ideale slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoes Voor Waterbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoes Voor Waterbed: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Hoes Voor Waterbed

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Hoes Voor Waterbed

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoes Voor Waterbed Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk schijnt te zijn om het deken om te reinigen, blijkt het dekbed te zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en het kostprijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kunnen de warmte vanuit het bedje wezen gereguleerd. Het apparaat moet naast het bedden te zijn geplaatst plus mag door middel van 1 afstandbediening worden aangepast. Hiervan zijn het accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in de twee populairste matrassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen bezitten één omvang van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelmatig tot vast eigenschap, hetgeen prima geschikt is voor kant en achterkant slapers.

De hybrid blijkt juist een beetje harder. De grote afwijking tussenin de 2 bedden is dat op het gemengde een pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
Het kleinere afmeting vanaf de Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 en de grootste afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan het tarieven vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Zoals je kunt zien, lopen de prijzen krachtig uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoes Voor Waterbed

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukzones (doorgaans als een deel van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Net als ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen sterke punten. Vulling functioneert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig klimaat leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om een wat warmer gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke matras een krachtige lucht kan bezitten?

Ja, indien je recente Emma-matras een geur bezit, ligt datgene erg normaal. Die geur ligt ongevaarlijk en wanneer u hetzij bed twee en zeventig uren laat luchten, vervaagt dat stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens erkend voor het doel baby’s op laten dutten. Dus maakt u niet zorgen aangaande deze geur van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoes Voor Waterbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️