Hoes Topmatras Wassen 🔥 7 VREEMDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoes Topmatras Wassen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoes Topmatras Wassen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoes Topmatras Wassen: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Hoes Topmatras Wassen

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Hoes Topmatras Wassen

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Hoes Topmatras Wassen Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar is om de dekbed om te wassen, blijkt de deken te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er 2 maten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm en 240×220 en de prijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kan het temperatuur van de bedden zijn geregeld. De apparaat moet naast het bedden te wezen geplaatst plus mogen door middel van 1 afstandsbediening worden aangepast. Daarvan bevinden het accu’s niet standaard inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 uiteenlopende bedden. Wij focussen in het een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit ’n gemiddeld naar vast eigenschap, hetgeen prima aansluit voor zij en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt net een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussen de 2 bedden schijnt het feit dat bij de gemengde één pocketvering laag blijkt toegepast.
Het minste maat van het Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en tevens het grootste formaat €1.069. de Emma merk Hybrid matras beginnen de prijzen vanuit 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt bekijken, lopen de kosten krachtig uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoes Topmatras Wassen

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last heeft door drukzones (meestal als een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen sterke punten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg nat weer leeft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, waarbij de boven laag is aangepast voor voor een wat knusser gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn matras een sterke lucht mag bezitten?

Ja, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt datgene erg gewoon. Het geur ligt ongevaarlijk en als jij de matras twee en zeventig uren laat ventileren, vervaagt dat stank. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op het laten rusten. Derhalve maak je je geen bezorgdheden aangaande de stank uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoes Topmatras Wassen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️