Hoe Vaak Draai Je De Matras Om ✔️ 12 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Vaak Draai Je De Matras Om:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoe Vaak Draai Je De Matras Om

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoe Vaak Draai Je De Matras Om: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Hoe Vaak Draai Je De Matras Om

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Hoe Vaak Draai Je De Matras Om

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoe Vaak Draai Je De Matras Om Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het deken om te schoonmaken, blijkt het deken te zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er 2 formaten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook de prijs vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument mag het warmte vanaf de bed wezen gereguleerd. De apparaat dient vlakbij het bedden te worden geplaatst plus mogen met één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bestaan de batterijen geen standaard ingesloten. De kostprijs van de temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende matrassen. Wij concentreren in de een tweetal favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang van 25 cm. De O2 kent ’n middelmatig naar stevig karakter, hetgeen prima past voor zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid blijkt net een beetje harder. Het grootste afwijking tussen de 2 bedden blijkt het aan de gemengde ’n pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en tevens de grootst maat €1.069. Bij Emma Hybrid bed beginnen het prijzen vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, bewegen de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Vaak Draai Je De Matras Om

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en foam?

Gelijk als alle materialen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterk kanten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer dampig klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense stank mag bezitten?

Inderdaad, wanneer jouw verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat het feit dat zeer normaal. De lucht is onbedreigend en wanneer jij het slaapoppervlak 72 uren laat toe luchten, verdampt die stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel zuigelingen op het toestaan dutten. Dus maakt jij geen zorgen betreffende de lucht afkomstig van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoe Vaak Draai Je De Matras Om

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️