Hoe Snel In Slaap Vallen ☑️ 12 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Snel In Slaap Vallen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoe Snel In Slaap Vallen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoe Snel In Slaap Vallen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Hoe Snel In Slaap Vallen

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Hoe Snel In Slaap Vallen

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoe Snel In Slaap Vallen Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het denkbaar schijnt te zijn om het dekentje om te schoonmaken, is het dekbed te erg gewichtig gedurende huiselijke wasautomaten. Er 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm en 240×220 en de prijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool mag de temperatuur van het bed wezen beheerd. Het machine hoort vlakbij het slaapplek te wezen neergezet en ook mogen met een afstandsbediening zijn versteld. Van dit zijn het accu’s niet standaardmatig ingesloten. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal diverse matrassen. Wij concentreren in de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen kennen ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 kent een medium naar stevig aard, hetgeen goed aansluit bij kant en ook rugzijde slapers.

De gemengde is precies iets steviger. De grote verschil tussendoor het een tweetal materassen blijkt het feit dat bij de hybrid ’n pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
De minste maat vanaf het Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en het grote maat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het prijzen vanuit 899 euro tot 2.039 euro. Zoals u kan bekijken, bewegen de prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Snel In Slaap Vallen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net gelijk elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterke punten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer dampig klimaat leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een intense geur kun bezitten?

Ja, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is het feit dat heel normaal. De stank is onbedreigend en indien u de slaapoppervlak 72 uren laat toe doorluchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel zuigelingen op het laten slapen. Dus maak je je geen bezorgdheden betreffende deze geur uit jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoe Snel In Slaap Vallen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️