Hoe Lang Wennen Aan Een Nieuw Matras ➡️ 5 BEWEZEN FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Lang Wennen Aan Een Nieuw Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoe Lang Wennen Aan Een Nieuw Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoe Lang Wennen Aan Een Nieuw Matras: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoe Lang Wennen Aan Een Nieuw Matras

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Hoe Lang Wennen Aan Een Nieuw Matras

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoe Lang Wennen Aan Een Nieuw Matras Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te de dekentje om te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaar gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240×220 en ook het kostprijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kunnen het temperatuur vanuit de bedden worden gereguleerd. De apparaat dient naast de bedden te zijn geplaatst en ook mogen door middel van een afstandsbediening wezen aangepast. Hiervan bevinden het accu’s geen standaard bijgevoegd. Het kostprijs van het temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse matrassen. We concentreren in op de een tweetal populairste bedden: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen kennen een omvang vanaf 25. De O2 bezit ’n middelmatig tot stevig eigenschap, wat prima past bij zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is precies een beetje harder. Het grote afwijking tussendoor de een tweetal materassen schijnt het feit dat aan het hybrid ’n pocketvering laag is toegepast.
Het kleinste formaat vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en tevens de grootst formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan de tarieven van 899 tot 2039 euro. Gelijkend op jij kunt bekijken, gaan de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Lang Wennen Aan Een Nieuw Matras

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans als een gedeelte van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net zoals alle materialen hebben ook vulling en interne veren hun eigen krachtige aspecten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden daardoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer vochtig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar datgene mijn eigen bed een krachtige lucht kun bezitten?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt dat heel gewoon. Die geur ligt onschadelijk en wanneer u het matras 72 uurtjes laat luchten, verdwijnt die lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan om baby’s op het toelaten rusten. Daarom maak je geen enkele bekommeringen over de stank van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoe Lang Wennen Aan Een Nieuw Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️