Hoe Lang Nieuw Matras Luchten ✔️ 5 VERBAZENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Lang Nieuw Matras Luchten:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoe Lang Nieuw Matras Luchten

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoe Lang Nieuw Matras Luchten: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Hoe Lang Nieuw Matras Luchten

Emma biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Hoe Lang Nieuw Matras Luchten

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoe Lang Nieuw Matras Luchten Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar is om het dekbed om te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er bestaan twee maten beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en het kosten vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument kan het temperatuur vanaf het bedje worden beheerd. Het machine moet naast de de bedden te worden geplaatst en kan door middel van een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 uiteenlopende bedden. Wij concentreren in op het twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben één omvang van 25 centimeter. Het O2 bezit een gemiddeld naar stevig aard, dat goed past voor zijde en tevens rugslapers.

Het hybrid schijnt net een beetje harder. Het grote onderscheid tussenin het 2 matrassen is het feit dat op de hybrid één pocketveer laag blijkt geïntegreerd.
De minste afmeting vanaf het Het Emma O2 materas bedraagt €439 en ook de grote afmeting 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het tarieven vanaf 899 euro t/m €2.039. Net als u mag bekijken, lopen het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Lang Nieuw Matras Luchten

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie last ervaart door drukpunten (meestal als een deel van je lijf wordt overbelast of gekneld als het teveel massa draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt aker voor bij mensen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen krachtige kanten. Foam functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel transpireert of in een heel dampig milieu leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn matras een intense geur mag hebben?

Klopt, indien jouw nieuwe Emma-bed een stank bezit, ligt datgene zeer normaal. Die stank staat ongevaarlijk en wanneer je het bed tweeënzeventig uren laat luchten, vervaagt dat stank. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend met het doel baby op de toestaan rusten. Dus maakt jij niet bezorgdheden betreffende het geur afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoe Lang Nieuw Matras Luchten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️