Hoe Lang Gaat Een Topper Mee ☑️ 3 VERBORGEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Lang Gaat Een Topper Mee:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoe Lang Gaat Een Topper Mee

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoe Lang Gaat Een Topper Mee: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoe Lang Gaat Een Topper Mee

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Hoe Lang Gaat Een Topper Mee

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoe Lang Gaat Een Topper Mee Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar is te het deken om te reinigen, is de deken te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook het kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kan de temperatuur vanuit de bed wezen beheerd. De toestel hoort naast de de slaapplek te zijn geplaatst en ook mogen met een afstandbediening worden aangepast. Hiervan bevinden de energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. Wij concentreren in het een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen één dikte van 25. De O2 kent een middelmatig naar stevig aard, wat prima past bij zij en ook rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt net enigszins steviger. Het grote verschil tussenin de 2 bedden schijnt het feit dat aan het gemengde een pocketveer laag blijkt toegevoegd.
Het minste formaat van het Emma O2 matras kostprijs 439 en tevens de grootste maat 1069 euro. Bij Emma Hybrid matras vangen aan het kosten vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Zoals u kunt aanschouwen, lopen de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Lang Gaat Een Topper Mee

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukplekken (meestal wanneer een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Net gelijk alle stoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk sterke kanten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en geven hierdoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel dampig klimaat leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium-stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor te een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar nog steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense lucht kun hebben?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt datgene heel gewoon. Die lucht staat onschadelijk en als jij hetzij bed 72 uren toelaat doorluchten, verdwijnt die lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om zuigelingen op laten dutten. Derhalve maakt je geen bekommeringen aangaande de geur afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoe Lang Gaat Een Topper Mee

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️