Hoe Kom Je Makkelijk In Slaap ✔️ 13 OPMERKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Kom Je Makkelijk In Slaap:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoe Kom Je Makkelijk In Slaap

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoe Kom Je Makkelijk In Slaap: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Hoe Kom Je Makkelijk In Slaap

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Hoe Kom Je Makkelijk In Slaap

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoe Kom Je Makkelijk In Slaap Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar schijnt te zijn om de dekbed om te wassen, blijkt het dekbed te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn 2 afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de prijs begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument kan de temperatuur vanuit de bed worden geregeld. De apparaat dient vlakbij de bedden te wezen opgesteld plus kan met 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit bestaan het batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kostprijs van het tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende bedden. Wij concentreren in de twee populairste bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben één diktegraad van 25. Het O2 bezit één gemiddeld tot ferm aard, hetgeen uitstekend geschikt is bij zij en ook achterkant slapers.

Het gemengde blijkt precies enigszins harder. Het grote verschil tussenin de 2 matrassen is het feit dat aan het hybrid ’n pocketveringssysteem laag is geïntegreerd.
De kleinere maat van de Het Emma merk O2 materas bedraagt €439 en tevens de grootst maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas vangen aan de kosten vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, gaan de prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Kom Je Makkelijk In Slaap

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren elk eigen krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een betere optie voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en geven hierdoor wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet of in een heel nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast om te een wat warmer wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steeds vaster dan de Original) is beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn matras een sterke lucht mag hebben?

Inderdaad, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat datgene erg normaal. Die lucht is ongevaarlijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur laat luchten, verdampt deze lucht. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel zuigelingen op het te dutten. Daarom maak u niet zorgen over deze stank van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoe Kom Je Makkelijk In Slaap

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️