Hoe Groot Is Een Twijfelaar Bed 🔴 7 SNELLE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Groot Is Een Twijfelaar Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoe Groot Is Een Twijfelaar Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoe Groot Is Een Twijfelaar Bed: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Hoe Groot Is Een Twijfelaar Bed

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Hoe Groot Is Een Twijfelaar Bed

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoe Groot Is Een Twijfelaar Bed Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, blijkt het dekentje te erg zwaarwegend voor huiselijke wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en het prijs start op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kan het warmte vanaf de bedje worden geregeld. De toestel dient vlakbij het bed te worden opgesteld en ook mag door middel van één afstandbediening worden aangepast. Van dit zijn het batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. De prijs van de tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende matrassen. We focussen in de twee populairste bedden: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één medium naar vast aard, dat uitstekend geschikt is voor zij en tevens achterkant slapers.

Het hybrid is juist iets steviger. Het grote afwijking tussenin de 2 bedden schijnt het feit dat op het hybrid één pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
De minste formaat vanaf het Het Emma O2 materas kostprijs 439 en het grootst afmeting €1.069. de Emma Hybrid matras beginnen de kosten van 899 tot en met €2.039. Net als je kan bekijken, lopen de prijzen sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Groot Is Een Twijfelaar Bed

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die last heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en interne veren hun eigen krachtige aspecten. Foam opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig weer verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een intense stank mag ervaren?

Inderdaad, als je nieuwe Emma-matras een geur bezit, staat dat heel normaal. Het stank ligt onbedreigend en indien u hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat doorluchten, verdampt deze stank. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op het toestaan slapen. Dus maakt u geen zorgen betreffende het stank afkomstig van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoe Groot Is Een Twijfelaar Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️