Het Weer In Kussens ᐅ 6 VREEMDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Het Weer In Kussens:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Het Weer In Kussens

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Het Weer In Kussens: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Het Weer In Kussens

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Het Weer In Kussens

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Het Weer In Kussens Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is te het deken te reinigen, is de dekbed te zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en ook de kosten begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap mag het warmte vanaf het bedje wezen geregeld. De apparaat moet naast de de bed om te wezen geplaatst plus mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit bevinden de batterijen niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kosten vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse materassen. We zoomen in de een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei bedden kennen ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een gemiddeld tot stevig karakter, hetgeen uitstekend geschikt is bij zijde en rugzijde slapers.

De hybrid blijkt precies enigszins harder. Het grote afwijking tussen het 2 matrassen schijnt het feit dat aan het gemengde één pocketveer laag blijkt toegevoegd.
Het kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 bed kost €439 en ook de grootst formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid matras starten de kosten vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Zoals jij kan bekijken, gaan het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Het Weer In Kussens

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Wie last heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Net als alle stoffen hebben ook vulling en interne veren elk unique sterke kanten. Schuim werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je vingers slapen, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer vochtig klimaat woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven opperste laag is aangepast om voor een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Original) is beschouwd.

Is het waar dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur kun hebben?

Inderdaad, indien je recente Emma-bed een geur heeft, staat datgene erg gebruikelijk. De stank is onbedreigend en als u hetzij bed twee en zeventig uur laat doorluchten, vervaagt die stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend met het doel baby’s op het te dutten. Daarom maak je jij geen bekommeringen betreffende het geur van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Het Weer In Kussens

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️