Heel Erg Zweten In Je Slaap ᐅ 8 VERRASSENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Heel Erg Zweten In Je Slaap:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Heel Erg Zweten In Je Slaap

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Heel Erg Zweten In Je Slaap: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Heel Erg Zweten In Je Slaap

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Heel Erg Zweten In Je Slaap

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Heel Erg Zweten In Je Slaap Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het dekbed te schoonmaken, is de dekbed te erg zwaarwegend voor huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument mag de warmte van de bed wezen gereguleerd. Het toestel dient naast het bedden te zijn opgesteld plus kan met een afstandsbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan de accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende bedden. Wij concentreren in op de twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten één omvang vanaf 25. De O2 kent een medium tot stevig eigenschap, dat goed past voor kant en ook rugzijde slapers.

Het hybride is juist iets steviger. De belangrijkste onderscheid tussen de een tweetal matrassen is het op de hybrid ’n pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
De kleinste afmeting vanaf het Emma O2 matras kostprijs 439 en ook het grote formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas starten de tarieven vanuit 899 euro tot 2.039 euro. Net als jij kunt bekijken, lopen de prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Heel Erg Zweten In Je Slaap

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk als alle stoffen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterke kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure keuze voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat meer support. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel transpireert of in een erg dampig weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke matras een intense lucht mag bezitten?

Klopt, als uw verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is datgene zeer gewoon. Die geur is onbedreigend en indien je het bed twee en zeventig uren toelaat doorluchten, vervaagt dat lucht. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op het te rusten. Daarom maak u geen enkele bekommeringen over deze lucht uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Heel Erg Zweten In Je Slaap

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️