Hardheid Matrassen ☑️ 8 SIMPELE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hardheid Matrassen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hardheid Matrassen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hardheid Matrassen: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hardheid Matrassen

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Hardheid Matrassen

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Hardheid Matrassen Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het mogelijk is om de dekentje te reinigen, is de deken te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument mag het temperatuur vanaf het bedden worden geregeld. Het machine hoort naast de bed om te wezen neergezet en mag door middel van een afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan bestaan het energiecellen niet standaard inbegrepen. De prijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 verschillende matrassen. We focussen in op de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben ’n diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit één medium tot stevig karakter, hetgeen goed geschikt is bij zij en achterkant slapers.

Het hybride blijkt juist een beetje steviger. Het grote onderscheid tussendoor het 2 matrassen blijkt het op de hybride één pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste formaat van de Emma O2 materas bedraagt 439 en ook het grootst formaat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan de prijzen vanuit 899 tot €2.039. Net als jij kan bekijken, bewegen de prijzen krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hardheid Matrassen

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak voelt door drukpunten (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterk aspecten. Schuim functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en geven zodoende wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig weer verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steviger dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn eigen matras een sterke lucht mag bezitten?

Klopt, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is het feit dat heel gewoon. Het lucht staat onschadelijk en wanneer jij het bed twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt die geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel zuigelingen op het laten dutten. Daarom maak jij geen bekommeringen aangaande het stank afkomstig van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Hardheid Matrassen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️