H2o Emma ☑️ 6 VREEMDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


H2o Emma:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

H2o Emma

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

H2o Emma: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over H2o Emma

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

H2o Emma

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

H2o Emma Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekbed te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kosten start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument kan de temperatuur vanuit het bedden worden geregeld. De machine dient naast het bed te wezen geplaatst plus kan door middel van een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Van dit zijn het energiecellen niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende matrassen. We focussen in op het een tweetal meest populaire materassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen ’n dikte vanaf 25 centimeter. De O2 kent ’n medium naar stevig aard, dat prima past voor kant en ook rugzijde slapers.

Het hybrid is precies iets harder. De grote onderscheid tussendoor de twee matrassen schijnt het feit dat aan de hybride één pocketveringssysteem laag blijkt toegepast.
Het minste formaat van de Emma O2 bed kost 439 en het grote formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het prijzen vanaf 899 tot €2.039. Net als jij mag zien, gaan de kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

H2o Emma

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Net als ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterk punten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een betere optie voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat extra ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je veel transpireert of in een zeer vochtig klimaat woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Klopt datgene mijn matras een krachtige geur kan bezitten?

Ja, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat dat erg normaal. Het stank is onschadelijk en als je hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat doorluchten, vervaagt deze lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om baby’s op het toestaan rusten. Daarom maak u geen enkele zorgen over deze stank afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over H2o Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️