H O2 ☑️ 11 OPVALLENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


H O2:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

H O2

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

H O2: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over H O2

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

H O2

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

H O2 Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de dekbed om te wassen, is de dekbed te gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 plus het kostprijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van de bed worden beheerd. Het apparaat hoort naast de bedden om te wezen neergezet plus mag door middel van één afstandsbediening zijn versteld. Hiervan zijn het accu’s niet standaardgewijs inbegrepen. De kosten van de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse bedden. Wij focussen in de twee favoriete materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden hebben ’n diktegraad vanaf 25. Het O2 kent één medium tot stevig eigenschap, wat goed past bij kant en tevens achterkant slapers.

De hybride is juist enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussen het een tweetal matrassen is dat aan de hybrid ’n pocketveer laagje is toegevoegd.
De kleinere formaat vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en het grootst maat 1069 euro. Bij Emma Hybrid matras vangen aan de tarieven van 899 euro t/m €2.039. Zoals u mag zien, gaan de prijzen sterk uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

H O2

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die last heeft door drukzones (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren elk eigen sterk kanten. Foam werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure alternatief voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een zeer vochtig weer verblijft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast voor een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht kan bezitten?

Inderdaad, wanneer je recente Emma-bed een geur bezit, is datgene zeer normaal. De stank ligt onschadelijk en als u het bed 72 uren laat luchten, verdampt die stank. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens goedgekeurd voor het doel baby’s op het toestaan rusten. Daarom maak u geen zorgen aangaande deze stank uit uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over H O2

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️