Groene Eem 🔴 3 SNELLE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Groene Eem:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Groene Eem

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Groene Eem: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Groene Eem

Emma Sleep biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Groene Eem

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Groene Eem Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het dekentje om te schoonmaken, blijkt de deken te zwaarwegend voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus het prijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kan de temperatuur vanuit de bedje zijn beheerd. De toestel hoort naast de bedden om te zijn neergezet en mogen door middel van een afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden het accu’s niet echt standaard bijgevoegd. De kosten van de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal diverse matrassen. We zoomen in de twee favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang van 25. De O2 heeft ’n medium naar ferm aard, wat prima geschikt is voor kant en achterkant slapers.

De hybrid is precies enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussen de een tweetal bedden is dat bij het gemengde een pocketveer laagje is geïntegreerd.
De minste maat van de Het Emma O2 matras kostprijs €439 en het grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de kosten van 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, gaan de prijzen krachtig uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Groene Eem

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk zoals alle materialen hebben ook foam en interne veren ieder eigen krachtige kanten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel dampig weer leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de top opperste laag is aangepast te een beetje knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank kan bezitten?

Inderdaad, als je verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt het feit dat erg gewoon. De geur ligt onschadelijk en wanneer jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat ventileren, vervaagt dat lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby op toestaan dutten. Daarom maak je geen zorgen over deze geur afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Groene Eem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️