Groen Verf Slaapkamer ✔️ 8 SNELLE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Groen Verf Slaapkamer:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Groen Verf Slaapkamer

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Groen Verf Slaapkamer: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Groen Verf Slaapkamer

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Groen Verf Slaapkamer

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Groen Verf Slaapkamer Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het haalbaar is te de deken te wassen, is de dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm en 240×220 en het kostprijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kunnen het temperatuur van het bedden worden gereguleerd. De apparaat hoort naast de het slaapplek om te worden neergezet en mogen met één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bevinden het energiecellen niet standaardgewijs inbegrepen. De prijs van de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 diverse matrassen. Wij concentreren in de 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei materassen bezitten een dikte vanaf 25 centimeter. De O2 bezit ’n gemiddeld naar stevig karakter, dat uitstekend geschikt is voor zijde en achterkant slapers.

De gemengde is precies iets harder. De grootste verschil tussen de 2 bedden blijkt het feit dat op de gemengde ’n pocketveer laag blijkt toegepast.
De kleinere formaat vanaf de Het Emma O2 materas kost 439 euro en ook het grootst formaat €1.069. de Emma Hybrid materas beginnen de prijzen vanaf €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op je kan aanschouwen, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Groen Verf Slaapkamer

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last heeft door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk eigen sterk kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig milieu woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin toch harder dan de Originele) is beschouwd.

Is het waar datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur kan bezitten?

Klopt, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, ligt datgene erg gebruikelijk. Het lucht is onbedreigend en als u hetzij matras 72 uur toelaat doorluchten, verdwijnt deze lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op te dutten. Derhalve maak je niet bezorgdheden aangaande het geur van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Groen Verf Slaapkamer

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️